Nog 46 dagen en dan mogen we beginnen aan de 4e editie van het Eemsdelta Open toernooi. De toernooicommissie is voor de eerste keer bij elkaar geweest om alvast wat voorbereidingen te treffen, want we willen ook dit jaar weer een sportief, maar vooral gezellig toernooi organiseren.

Deze week zijn de uitnodigingen gestuurd naar de spelers die vorig jaar meegedaan hebben. Erik Smit, kind van de club, was vandaag de 40e deelnemer die zich ingeschreven heeft. Een klein mijlpaaltje…

Ook dit jaar is het weer mogelijk om tijdens het toernooi gebruik te maken van het TCD Open menu. We hebben 5 top-kokkinnen gevonden die het menu gaan samenstellen. Daarover later meer.

Een toernooi organiseren zonder sponsoren is helaas niet mogelijk. We zijn dan ook superblij dat de eerste sponsor zich reeds gemeld heeft om ons toernooi te ondersteunen. Net zoals de vorige edities heeft Bootsman Events (zie https://bootsmanevents.nl/) zich als eerste gemeld als sponsor. Tanja, super bedankt!

Het Eemsdelta Open toernooi begint op maandag 29 augustus. Je kunt je wederom inschrijven in 2 categorieën en ook dit jaar hebben we weer een 65+ categorie. Wil je meedoen, schrijf je dan in via https://mijnknltb.toernooi.nl/…/EB21CCD7-175B-4F12-B58D…
Nog 46 dagen! We hebben weer zin in!