Zomervakantie

Afgelopen donderdag hebben we de laatste training gehad voor de zomervakantie. Een aantal van jullie waren al op vakantie. De eerstvolgende training zal 8 september zijn.
Omdat we de zomervakantie niet zomaar voorbij willen laten gaan zonder tennis hebben we een aantal dagen geprikt om te gaan tossen (2 tegen 2 spelen) en/of wedstrijdje te spelen. Deze dagen zijn donderdagmiddag 21 juli vanaf 15:00, dinsdagochtend 2 augustus vanaf 10:00 en dinsdagochtend 16 augustus vanaf 10:00.
Om te kijken of er genoeg animo is voor deze dagen willen we graag dat je laat weten of je aanwezig bent op een of meerdere dagen. Geef je op voor 21 juli middels de groepsapp of jeugd@tcdelfzijl.nl. Broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes zijn ook welkom!

Junioren

In april zijn we begonnen met trainingen voor de jeugd. De eerste trainingsdag zijn we begonnen met een leuke groep van 6 meiden van 9 tot 13 jaar. Iedereen was zo enthousiast dat ook iedereen van de gestarte groep is gebleven. Langzamerhand komen er steeds meer kinderen bij en wordt het steeds leuker! Op dit moment hebben we ongeveer 10 enthousiaste jeugdleden en zijn er niet alleen meer meiden maar zijn er ook jongens bijgekomen.

Er is nog steeds ruimte voor meer kinderen die graag willen leren tennissen. Lijkt het jou ook leuk om te tennissen kom dan gerust een keer langs om een keer mee te doen. We trainen op donderdag van 18:00-19:00. Heb je geen racket? Geen probleem, die kan je eerst bij ons lenen. Neem gerust een vriendje of vriendinnetje mee die ook een keer wil proberen.

Wie weet zien we je snel een keer!

Vind je het leuk? Geef je dan op via onderstaand opgaveformulier. Voor meer informatie mail naar jeugd@tcdelfzijl.nl

Opgaveformulier-zomertraining Junioren-2022

Even pauze

Eerste training in april