Even voorstellen: de Club van 50. Deze bestaat uit leden, oud-leden en bedrijven die voor € 50,- per jaar de Tennis Club Delfzijl een warm hart toedragen.

Dit is niet zomaar een club; deze club zorgt er o.a. voor dat dingen van algemeen nut worden bekostigd. Denk hierbij aan de verdere inrichting van het tennispark, aanschaf materiaal, jeugdactiviteiten, interne toernooien etc. etc. Kortom, een voor de vereniging erg belangrijke club!

De Club van 50 heeft een prominente plek in onze kantine en een nog mooiere plek op onze site! Zijn er genoeg van? Nee, we zouden je erg graag verwelkomen in deze club!

Misschien is het een leuk idee om ons te steunen met je team of vriendenkring. Natuurlijk laten we zien wat er met dit geld gaat gebeuren. Ook gaan we ieder jaar laten zien wat er gerealiseerd is en krijgt dit een prominente plek op de site. Mocht je zelf nog een idee hebben, laat het ons weten.

Kortom, draag jij je vereniging ook een warm hart toe en wil je bijdragen aan o.a. vooruitgang en onderhoud van onze accommodatie, kom erbij!!

Begin nu gelijk en leg € 50,- opzij voor de Club van 50 en neem contact op met onze sponsorcommissie, mailadres sponsorcommissie@tcdelfzijl.nl.

Dus lid zijn van de club van 50 betekent:

• Je ondersteunt Tennis Club Delfzijl
• Je krijgt een vermelding op het bord in de kantine
• Je wordt op de hoogte gehouden van de activiteiten van de Club van 50
• Je ontvangt natuurlijk eeuwige roem!! (en wie wil dat nou niet)

Hieronder de deelnemers van de Club van 50:

Wout Magendans Tom Koning Tineke Kampen Jur en Marja Wieringa Peter Teekens
Peter Dinges Fré Bekker Expert Delfzijl Nol Muller Bert Bronsema
Team Mossel/Briët Henk en Ina Dijkhuis Team Jaap Baas Arie en Anneke Wezeman Marten Brandsma
Bobby Postma Team Zwanet Bos Cafetaria Rex Noordhoff Fietsen Osman Güven
Rob Moes Evert Mulder Dicky van Wiefferen Henk van Wiefferen