Van 30 augustus t/m 5 september 2021 wordt op het tennispark van Tennisvereniging Delfzijl de 3e editie van onze Eemsdelta Open georganiseerd. Tennissers uit de hele regio kunnen zich hiervoor inschrijven.

TCD Open wordt Eemsdelta Open

Eind vorig jaar is besloten om het TCD Open toernooi om te dopen tot Eemsdelta Open. De nieuwe naam past bij onze enthousiaste ambitie om te groeien tot een nog groter evenement. En als jong toernooi past de naam mooi bij onze jonge gemeente.

Tennisclub Delfzijl is al ruim 90 jaar een begrip in onze regio. Reden genoeg om een Open tennistoernooi te organiseren voor de hele regio en daarbuiten. Er wordt gespeeld op 5 gravelbanen in de categorieën 3 t/m 9 in de Herendubbel, Damesdubbel, Mix en Dames en Heren enkel. Dit jaar hebben we voor het eerst ook een 65+ categorie.

De hele week zullen er leuke wedstrijden te zien zijn met in de weekenden de finales. Het toernooi belooft een spannende, maar vooral sportieve en gezellige week te worden. Daarnaast zal er dagelijks heerlijk kunnen worden gegeten, verzorgd door de leden zelf. Hoofdsponsor van deze editie is Smit Accountants en Adviseurs uit  Delfzijl.

Inschrijven
Wil je meedoen aan dit toernooi, geef je dan op via toernooi.nl. De kosten bedragen €10 per onderdeel.  Je kunt je inschrijven t/m zondag 22 augustus 2021. Voor de winnaars zijn er leuke geldprijzen te winnen.

Meer weten
Wil je meer weten over het Eemsdelta Open toernooi, stuur dan een mail naar eemsdeltaopen@tcdelfzijl.nl. Toeschouwers en andere geïnteresseerden zijn uiteraard van harte welkom tijdens het toernooi.