Van 29 augustus t/m 4 september 2022 wordt op het tennispark van Tennisvereniging Delfzijl de 4e editie van onze Eemsdelta Open georganiseerd. Tennissers uit de hele regio kunnen zich hiervoor inschrijven.

Tennisclub Delfzijl is al ruim 90 jaar een begrip in onze regio. Reden genoeg om een Open tennistoernooi te organiseren voor de hele regio en daarbuiten. Er wordt gespeeld op 5 gravelbanen in de categorieën 3 t/m 9 in de Herendubbel, Damesdubbel, Mix en Dames en Heren enkel. Dit jaar kan er ook weer gespeeld worden in een 65+ categorie.

De hele week zullen er leuke wedstrijden te zien zijn met in de weekenden de finales. Het toernooi belooft een spannende, maar vooral sportieve en gezellige week te worden. Daarnaast zal er dagelijks heerlijk kunnen worden gegeten, verzorgd door de leden zelf. Hoofdsponsor van deze editie is Smit Accountants en Adviseurs uit  Delfzijl.

Inschrijven
Wil je meedoen aan dit toernooi, geef je dan op via KNLTB toernooi.nl. De kosten bedragen €10 per onderdeel.  Je kunt je inschrijven t/m zondag 21 augustus 2022. Voor de winnaars zijn er leuke geldprijzen te winnen.

Meer weten
Wil je meer weten over het Eemsdelta Open toernooi, stuur dan een mail naar eemsdeltaopen@tcdelfzijl.nl. Toeschouwers en andere geïnteresseerden zijn uiteraard van harte welkom tijdens het toernooi.