Opgeven training winter senioren en jeugdleden Tennisclub Delfzijl

Smashing heeft voor komende winter een goede opvolger van Edwin gevonden in trainer Piet Scheffer. Piet geeft al vele jaren training voor Smashing bij verschillende verenigingen waaronder TSH (Haren), GLTB (Groningen), TV de Marsch (Paterswolde), TC Leo (Loppersum), TV Watec (Wagenborgen) en in Sportcentrum Kardinge. Kortom, Piet is een ervaren kracht die graag met jullie aan de slag gaat.

Senioren
De training is in Appingedam en vindt plaats in sporthal Eelwerd op de woensdagavond. Onderstaand de mogelijkheden en korte informatie. We starten in de week na de herfstvakantie, het schema is  op www.smashing.nl in te zien.
Ook andere locaties zijn mogelijk om bij aan te sluiten. Inschrijving kan tot en met woensdag 16 oktober via ons online systeem mijn.smashing.nl (log in met je account (emailadres en wachtwoord), en kies de respectievelijke vereniging om de opties in te zien en in te schrijven).

  • Appingedam, Sporthal Eelwerd, woensdagavond van 18.30 – 21.00 uur, kosten € 192,-, 18 trainingen groep van 8 personen
  • TSC Kardinge, Groningen, maandag-, woensdag- en donderdagavond vanaf 18.30 uur, kosten € 221,-, 18 trainingen groep van 8 personen
  • TC Ten Boer, dinsdag- en donderdagavond vanaf 18.30 uur, kosten € 192,-, 15 trainingen groep van 3-5 personen
  • TC Leo, Loppersum, woensdagavond vanaf 18.30 uur, kosten € 109,-, 10 trainingen groep van 8 personen.

De indeling wordt uiterlijk eind volgende week verstuurd.

Jeugd
Piet is op de woensdag middag beschikbaar om training te geven (dinsdag is met Fivelveld volgepland). Inschrijving kan tot en met woensdag 16 oktober via ons online systeem mijn.smashing.nl (log in met je account (emailadres en wachtwoord), en kies de respectievelijke vereniging om de opties/kosten in te zien en in te schrijven). Deze aanmelding wordt geïnventariseerd en wordt eind volgende week via de mail naar jullie gestuurd.

De 1e training zal vallen op woensdag 30 oktober. Het trainingswekenschema is  www.smashing.nl vermeld.