TCD Open: Dank!

Het zit erop! Na een prachtige tennisweek even wat cijfers. We hadden 95 deelnemers, 6 uitvallers, we hebben 140 tennisballen gebruikt, er zijn 184 satéstokjes gebakken en 98 hamburgers. Verder is er 3 keer met een racket gegooid, zijn er 2 wedstrijden geweest met 34 games, zijn er iets meer dan 6 kratten bier doorheen gegaan, hebben we 84 uur zon gehad, zijn er exact 100 wedstrijden gespeeld, hebben we een half uur regen gehad en is er 57 keer een onbetamelijk woord gevallen. Kortom, het was een hele mooie week!

Natuurlijk kan zo’n week niet georganiseerd worden zonder de hulp van onze sponsoren. Met name Expert als hoofdsponsor, Smit Sport voor het leveren van de tennisballen en Kantoor en Kopie voor alle posters, flyers en ons sponsordoek. Daarnaast hebben we ook gebruik gemaakt van een TCD Weekmenu dat samengesteld is door een aantal horeca-sponsoren en natuurlijk onze eigen Alma. Alle sponsoren bedankt!

Ook dank uiteraard voor de muzikale omlijsting van Kevin Bos (Kevin is al weer vastgelegd voor volgend jaar?).

Verder bestond onze toernooileiding uit Nol Muller, Marijke Smit en Fenno Oosten en hadden we een eigen toernooicommissie met daarin Tanja Bootsman, Alma Briët, Arjan Boersma en Jan Mossel. Naast de toernooicommissie hebben we ook enorm veel hulp gehad van een hoop vrijwilligers namelijk Anja Wassenaar, Marc Roosendal, Marja Hommes, Herma Moes, Henk Dijkhuis, Raymond Briët, Janneke Mossel en uiteraard onze eigen voorzitter Rob Moes. Iedereen super bedankt voor jullie hulp.

En als laatste natuurlijk onze dank aan alle deelnemers. Dank voor de mooie wedstrijden en voor de gezellige sfeer. We hopen jullie allemaal volgend jaar weer te zien bij onze 2e editie van de TCD Open tennistoernooi!

Tot volgend jaar!

PS: gelukkig hebben we de foto’s nog…https://www.facebook.com/pg/TCDelfzijl/photos/?tab=album&album_id=2903382029676285