Even een kleine update met de laatste nieuwtjes en weetjes over de TCD.
Afgelopen woensdag is de Algemene Ledenvergadering geweest, deze keer een online editie. De opkomst was goed te noemen, er waren zelfs meer aanwezigen dan bij de vorige fysieke vergaderingen.
Een paar belangrijke agendapunten:
• Henk Dijkhuis en Nol Muller stoppen met hun bestuursfuncties. Hun taken worden overgenomen door Harm Jan Laan (onderhoudscommissie) en Marijke Smit (technische commissie). Ook Jaap Baas stopt met zijn commissie werkzaamheden. De heren worden hartelijk bedankt. Een bloemetje en een kleine surprise zijn reeds in ontvangst genomen.
• Het sportpark wordt rookvrij. Met onmiddellijke ingang is het niet meer toegestaan om te roken op het sportpark. Alleen een vredespijp na een zwaarbevochten overwinning wordt nog door het bestuurd getolereerd.
• Ondanks Corona konden we zowel sportief als financieel het jaar 2020 redelijk afsluiten, wel binnen de mogelijkheden uiteraard. Ondanks de moeilijke tijden voor onze sponsoren blijven zij ons op verschillende vlakken ondersteunen, wat geweldig is! Verder hebben we met het Luie Zweet toernooi en TCD Open sportief gezien toch nog een mooi jaar gehad.
Ander nieuws:
Gisteren zijn we weer begonnen met de opbouw van de banen. De lijnen zijn eraf gehaald en aan de zijkanten van de banen is het groen weg geschraapt. De banen zijn nu nog vrij zacht. Wanneer de banen verder opgedroogd zijn, kan er verder geschraapt en geëgd worden.
De voorjaarscompetitie is eerst uitgesteld. De eerste wedstrijden zullen waarschijnlijk pas in mei gestart worden.
De nieuwe KAC (Kantine- en Activiteitencommissie) is gisteren voor het eerst in de nieuwe samenstelling online bij elkaar gekomen en de activiteiten voor het komend jaar zijn besproken. Wanneer de banen klaar zijn, zullen we het nieuwe tennisseizoen inluiden, volgens een vaste traditie, met het Le Palme openingstoernooi. Daarover later meer….