Afgelopen zaterdag stond de 2e competitieronde op het programma van de voorjaarscompetitie. De mannen van TCD 1 moesten het opnemen tegen van Starkenborgh 2 in de Heren 17+. En ook dit keer werd gewonnen en wel met 4-2. Willy Liewes en Jaap Baas wisten hun beide wedstrijden te winnen. In de Dames dubbel 17+ wisten de dames van TCD met 4-0 te winnen van De Marsch 4. Alle wedstrijden werden vrij eenvoudig gewonnen al wisten Fennie en Margereet er nog een spannende partij van te maken. In de super tiebreak werd uiteindelijk toch nog gewonnen met 11-9.

In de gemengd 35+ wist TCD 1 thuis niet te winnen van Cream Crackers 1. Het werd een nipte 2-3 nederlaag tegen de stadjers. In dezelfde klasse speelde TCD 2 uit tegen Fivelveld. De lege plek, ontstaan door personele problemen, werd bij de Damsters vakkundig opgevuld door Sikko Dresselhuis die zoals verwacht beide partijen won. De beslissing viel uiteindelijk in de mix dubbel. De tandem Wieringa/Dijkhuis verloor hierin nipt met 10-6 in de super tiebreak.
In de gemengd 35+ wist TCD 3 ook hun 2e wedstrijd te winnen. Deze keer werd Tulp-Gieten aan de zegekar geregen. De dames Laning/Twickler lieten geen spaan heel van hun tegenstanders en wonnen met 6-0 6-0.

TCD 1 wist hun eerste overwinning te halen in hun nog prille bestaan. In en tegen Hoogkerk werd gewonnen met 1-3, een geweldige prestatie. Met name de dames Bekker en Goedkoop maakten er een spannende pot van. De super tiebreak werd gewonnen met 11-9 waar ook al in de 1e set gewonnen werd met een tiebreak. Ook Maurice Briët wist zijn beide dubbels te winnen. En zo werd Stille Zaterdag toch iets minder stil dan verwacht.

Trouwens, de Heren Dubbel 50+ zijn vorige week ook van start gegaan. TCD 1 moest het in hun eerste wedstrijd opnemen tegen Woldendorp 1. Van de 4 wedstrijden werden er 3 afgesloten met een super tiebreak. Hiervan wisten alleen Jack Hammenga en Peter Groen de winst te pakken. In dezelfde klasse deed TCD 2 het stukken beter. Zijn wonnen hun partij tegen Winsum 2 met 0-4 waarbij alle partijen in 2 sets beslist werden.