Wisselende resultaten op de 3e wedstrijddag van de voorjaarscompetitie bij TC Delfzijl. De punten werden dit weekend bij elkaar gesprokkeld door 2 mixteams en het damesteam.

Gemengd dubbel TCD 3 moest het opnemen tegen ODIVIA (Ons Doel Is Vlugheid In Alles) uit Blijham. De enkelpartijen werden jammerlijk verloren maar de dubbels daarentegen werden gewonnen. Met name de damesdubbel met Paula van der Veen en Christina Laning was een spannende en gelijk opgaande wedstrijd. De supertiebreak was zenuwslopend, maar werd op karakter gewonnen met 13-11.
Gemengd dubbel TCD 4 moest het thuis opnemen tegen Van Starkenborgh 1 en kwam geen moment in de problemen. Met slechts 15 games tegen in 5 partijtjes werden de Grunnegers van de mat gespeeld.

Het damesdubbel 17+ TCD 1 team moest het opnemen in en tegen Haren. Het werd een spannende wedstrijd met 2 supertiebreaks. Een keer werd verloren met 10-1, de andere supertiebreak werd gewonnen met 10-8. Eindstand 2-2.

Helaas wisten de andere teams uit Delfzijl geen overwinningen te behalen. Het door ziekte en blessure geteisterde herenteam moest het opnemen tegen medekoploper TAM en verloren met 6-0. Opmerkelijk was het debuut van Ron Nijp bij het herenteam. De routinier kon de eerste paar games nog goed bijbenen, kwam zelfs op een 2-1 voorspring maar moest uiteindelijk het onderspit delven.

Gemengd 35+ TCD 1 moest het opnemen tegen Veendam. De Havenkanters verloren nipt met 5-0. Gemengd 35+ TCD 2 moest het thuis opnemen tegen Aduard. Alleen de mix werd gewonnen. Brigitta Gruisinga en de goedlachse Marten Brandsma wonnen de 3-setter met 12-10 in de supertiebreak.

De “youngsters” van TCD moesten het opnemen tegen koploper Ten Boer en verloren de wedstrijd met 4-0. Een dubieuze call in de supertiebrek bij een 8-8 stand zorgde o.a. voor een nipte verliespartij in de herendubbel.