De “Club van 50” is een groep mensen die TC Delfzijl een warm hart toedraagt en daarvoor op vrijwillige basis per jaar een bedrag van € 50,- doneren. De inkomsten hieruit worden, met de voorstellen die komen van de “Club van 50”, besteed aan leuke/bijzondere/extra spullen die niet uit de normale begroting betaald worden. De afgelopen jaren hebben we de donaties besteed aan het vernieuwen van het kantinemeubilair, terrasmeubels, aankleding van het sportpark, 4 extra bankjes en afgelopen najaar de airfryer. De vereniging is enorm blij met deze bijdragen van de Club van 50.

Voor dit jaar zijn deze week de facturen verstuurd naar de leden van de Club van 50. Wij hopen natuurlijk dat jullie ons blijven steunen. Daarnaast hopen we ook dat leden die nog niet lid zijn maar de vereniging toch willen steunen, zich nog op willen geven. Dit kan door een mailtje te sturen naar sponsorcommissie@tcdelfzijl.nl. Let wel, steunen kan óf alleen, óf met bijv. je familie of je team.

Daarnaast zouden we ook graag van jullie willen weten waaraan we de donaties moeten besteden. Ideeën hierover zijn van harte welkom.

Kijk voor meer informatie op onze site http://tcdelfzijl.nl/club-van-50/
Hier vind je ook een overzicht van de leden van onze Club van 50.