Wellicht hebben jullie de afgelopen weken/maanden gehoord van Delta netwerken. Delta netwerken is bezig met het aanleggen van glasvezel binnen onze gemeente Eemsdelta. Tijdens de campagne voor glasvezel in Eemsdelta, zullen DELTA Netwerk en TC Delfzijl gaan samenwerken! Glasvezel is een ontwikkeling die voor Delfzijl belangrijk is, maar ook voor onze tennisvereniging.

Een onderdeel van deze samenwerking is sponsoring van DELTA Netwerk aan het verenigingsleven. Wat betekent dit voor ons?

Overweeg je een glasvezelabonnement van DELTA af te sluiten, dan kan dit door gebruik te maken van de link  http://aklam.io/pdxJML of via de QR code in de bijlage.

Zowel de link als de QR code zijn gekoppeld aan onze verenging. Wanneer je hiervan gebruik maakt , levert dit jou, naast supersnel internet, zelf ook nog 25 euro op. En daarnaast, het levert de vereniging 50 euro op per aanmelding.

A.s. donderdag is er een inloop voor verenigingen in restaurant de Boegschroef (Handelskade West in de haven van Delfzijl). Mocht je vragen hebben dan kunnen die dan ook gesteld worden.

Voor meer informatie over glasvezel kijk je op https://www.deltanetwerk.nl/gebieden/delfzijl-farmsum/