Nog 3 dagen en dan sluit de inschrijving van het Eemsdelta Open toernooi. Momenteel hebben we 96 inschrijvingen wat een geweldige opkomst betekent.

De toernooicommissie is druk bezig om het voor alle spelers weer een geslaagd toernooi te maken. Zo kunnen de spelers (en toeschouwers) gebruik maken van het TCD Open weekmenu met dagelijks heerlijke maaltijden. Uiteraard hebben we op vrijdag weer een “visdag” en bedienen de “M-triplets  ’s weekends de BBQ. Kortom , ook aan de inwendig mens wordt gedacht.

Nieuw dit jaar is de Bingo. Op dinsdag en donderdagavond kunnen de spelers en toeschouwers meedoen met de bingo waarbij geweldige prijzen te winnen zijn, beschikbaar gesteld door een groot aantal sponsoren. Daarover later meer. Verder hebben we voor de deelnemers dit jaar weer een leuk give-away die vooral met het sporten gebruikt kan worden.

Dinsdagavond de loting en dan maandag 29 augustus eindelijk van start. Het belooft een prachtige week te worden met , zoals het er nu uitziet, mooi zonnig weer. De toernooicommissie heeft er enorm veel zin in.

Mocht je nog mee willen doen, schrijf je dan nog in via https://mijnknltb.toernooi.nl/tournament/EB21CCD7-175B-4F12-B58D-F36D1C9648DB

Tot eind augustus!