Gisteren was het dan eindelijk zover. Na bijna 7 jaar van vergaderen, overleggen over locaties en vergunningen etc., werd gisteren de nieuwe winkel van onze sponsor Smit Sport officieel geopend. Met een geplaatst schot mocht Henk de Haan de opening verrichten van de nieuwe winkel aan de Landstraat in Delfzijl.

Smit Sport, opgericht in 1957, bestaat dit jaar 65 jaar. De winkel begon ooit aan de Oude Schans en na een verhuizing naar de Markstraat vestigde Smit Sport zich aan de Willemstraat waar de winkel meer dan 50 jaar was gevestigd. En nu dus een nieuwe, mooie locatie aan de Landstraat.

De nieuwe winkel is met zijn 400 vierkante meter iets kleiner dan het oude pand aan de Willemstraat, maar is daardoor compacter en overzichtelijker geworden. En, naast uiteraard sportkleding, is er nu ook ruimte voor nieuwe merken van schoenen en kleding en dan vooral gericht op het wandel- en outdoorsegment.

We wensen de familie Smit heel veel succes met hun nieuwe onderkomen. Een prachtige aanwinst voor het toch al mooie Delfzijl.