Boiler en CV ketel
Na 20 jaren trouwe dienst was onze boiler voor de douches aan het einde van zijn latijn. Lekkage van het voorraad vat resulteerde in een steeds grotere plas water onder de boiler.
In overleg met Harm Jan Laan (firma Lanec) hebben we er voor gekozen om een nieuwe ketel met geïntrigeerde boiler aan te schaffen. Inmiddels is dit nieuwe toestel geïnstalleerd waarbij er door Lanec geen installatiekosten voor de club in rekening zijn gebracht. Het nieuwe toestel neemt aanzienlijk minder ruimte in dan de beide oude toestellen waardoor als mooie bijkomstigheid extra ruimte is vrijgekomen voor de stalling van onze baan onderhouds materieel.  
Verlichting baan 1 en 2:
Inmiddels wordt er weer volop op baan 1 en 2 getennist. Door nogmaals een subsidie van NAM en een overheidssubsidie hebben we als club de mogelijkheid om tegen zeer geringe kosten baan 1 en 2 te voorzien van LED verlichting. Deze geringe kosten kunnen dan ook nog eens worden weggestreept tegen de kosten van het vervangen van de lampen wat gepland stond voor 2019. De LED verlichting wordt aangebracht door Sport Technologies uit Zeewolde. Naar verwachting kunnen we hier 10 jaar probleemloos gebruik van maken en het levert een aanzienlijke besparing op in het energieverbruik. Op 10 oktober zal deze verlichting worden gemonteerd, de banen zijn die dag incl. de avond niet bespeelbaar i.v.m. lichtmetingen.