Even voorstellen… de sponsorcommissie

Sinds deze week is de nieuwe sponsorcommisie geïnstalleerd. Ina Dijkhuis en Jan Mossel hebben zich beschikbaar gesteld en gaan zich bezighouden met de sponsoractiviteiten binnen onze vereniging.

De sponsorcommissie heeft een belangrijke actieve rol in het opstellen en verder ontwikkelen van het sponsorbeleid van TC Delfzijl en stelt zich als doel om de sponsoring professioneel te organiseren. Zij zal zich inzetten om huidige sponsoren te behouden en nieuwe sponsoren te werven. Daarnaast neemt de persoonlijke aandacht voor een (potentiële) sponsor een belangrijke plaats in. Naast het werven van sponsoren is het verzorgen van een goede relatie met de sponsoren een taak van de sponsorcommissie. Iedereen is welkom en elke vorm van sponsoring wordt enthousiast ontvangen.

Als lid van de TC Delfzijl mag je natuurlijk ook mogelijke sponsoren aandragen. Heb je in je familie, kennissenkring of onder je zakelijke relaties mogelijke sponsoren voor onze club, laat hen dan weten dat wij graag met hen in contact treden. Stuur ons een email via sponsorcommissie@tcdelfzijl.nl. De sponsorcommissie zal dan zo spoedig mogelijk contact met hun opnemen voor een afspraak.

Ina en Jan