Beste Tenniss(t)er,

Jullie kunnen je alvast weer opgeven voor de najaarscompetitie van de KNLTB.

Vorig jaar zijn we gestart met 1 team, dit jaar hopen we met meerdere teams mee te kunnen doen. Met de najaarscompetitie breken de laatste maanden van het tennisseizoen aan en daarom misschien leuk om nog even mee te doen.

De inschrijving van de najaarscompetitie 2019 is geopend tot 1 juli 2019, dus ik hoor graag voor 24 juni 2019 of jullie mee willen doen of niet. Er zijn voor deze competitie ook weer diverse inschrijfmogelijkheden (link: aanbod najaar 2019). Neem dit even rustig door, maar houd rekening met het volgende: sommige competitiesoorten worden alleen regionaal aangeboden. Dan staat er achter een competitiesoort bijvoorbeeld > regio Noordoost. Dit betekent dan dat deze competitie alleen in deze regio wordt gespeeld.

De populariteit van de dubbelcompetitie is enorm gestegen en daarom ook toegepast in de najaarscompetitie


1) Gemengd dubbel (DD-HD-2GD) op zondag,
2) Heren dubbel (4HD) op zondag
3) Dames dubbel (4DD) op zondag

De najaarscompetitie heeft 7 speeldagen en wordt gespeeld in afdelingen van 8 teams.

Overzicht van de speeldata: link: data najaarscompetitie. Mocht je meer informatie willen hebben over deze competitie ga dan eerst even de volgende website https://www.centrecourt.nl/themas/competitie-en-toernooien/competitie/najaarscompetitie/ hier staat veel informatie op.

Mochten jullie nog vragen hebben dan hoor ik dat graag.

Met vriendelijke groet,

Marijke Smit (verenigings competitie leider)
marijkesmit19@hotmail.com