Afgelopen week stond in het teken van de Lamberink Makelaars Eemsmond Open 2019 bij LTC ’t Fivelveld in Appingedam, een leuk en gezellig opgezet toernooi met een groot aantal spelers uit de regio. TC Delfzijl was ook dit jaar weer prima vertegenwoordigd in de verschillende disciplines.

Met name Erik Smit en Daniel de Jonge waren prima op dreef en wisten in de HE4 de 1e (Erik) en 2e (Daniel) prijs te pakken. Gezamenlijk wisten de heren ook nog de 1e prijs te behalen in de HD5. Een prima prestatie. Ook een 1e plaats bij de HE8 voor TC Delfzijl waarbij Marc Roosendaal al zijn partijen wist te winnen.

In de DD7 wisten Herma Moes en Alma Briët de 2e prijs te behalen. Ook een 2e plaats voor Mossel/Briët in de HD7. In de finale werd verloren van Duursema/Rozema met 6-2 6-2.

Annemieke Smit wist ten slotte nog een mooie 2e plaats te halen met haar partner Stefan Buining in de GD5.

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd!
Een extra vermelding en aanmoedigingsprijs voor Ester Stoetman en Carin ter Veer. Het was de eerste keer dat ze meededen met een toernooi waarbij ook nog een winstpartij gehaald werd. Een hele mooie prestatie en hopelijk ook een voorbeeld voor de andere tennissers van TC Delfzijl om een keer met een toernooi mee te doen. Top!?

TC Delfzijl bedankt ’t Fivelveld voor de gezelligheid en een prima georganiseerd toernooi. Volgend jaar zijn we weer van de partij.