• Tennisbanen bijna klaar

Met man en macht worden de tennisbanen klaar gemaakt voor het nieuwe tennisseizoen. De afgelopen weken hebben we een laag oude gravel van de banen gehaald en hebben de banen 1 en 2 nieuwe gravel gekregen. Na het nodige egg en egaliseerwerk zijn vanavond de lijnen gelegd op de banen 1 en 2. De komende dagen moeten de lijnen erin getrild worden en worden de banen gewalst. We verwachten dat volgende week zaterdag de eerste ballen op baan 1 en 2 geslagen kunnen worden.

De banen 3 t/m 5 waren niet goed geëgaliseerd en moesten gisteren opnieuw geëgd worden. Omdat de banen nog vrij nat zijn moeten we wachten tot zaterdag voordat we ook deze banen kunnen egaliseren. Daarna kunnen ook daar de lijnen gelegd worden. Verwachting is dat we met de banen 3 t/m 5 nog 2 weken bezig zijn, afhankelijk van het weer natuurlijk.

Nog even volhouden en geduld dus….We houden jullie op de hoogte

 

 

  • Trainingen vanaf week 15

Zoals het nu lijkt zullen de eerste trainingen gegeven worden in week 15. Dit is de week van 12 april. Opgeven kan nog steeds via Tennistraining TCD zomerseizoen 2021; je kunt je opgeven – Tennisclub Delfzijl (tcdelfzijl.nl)

 

  • Uitstel voorjaarscompetitie

De verlenging van de lockdown en de onzekerheid over de situatie in mei betekent dat de start van de Voorjaarscompetitie 2021 begin mei niet haalbaar is. De KNLTB heeft besloten om de competitie verder uit te stellen tot begin juni (week 22); een volledige competitie is dan niet mogelijk maar een competitie met minder speeldagen kan dan hopelijk nog wel worden georganiseerd. Ook alle toernooien tot en met week 17 (2 mei) zijn geannuleerd.