Het was een gezellige drukte op het sportpark van TC Delfzijl gistermorgen. Maar liefst 6 groepen van de basisschool de Optimist kwamen op bezoek. Aan de jeugdcommissie werd gevraagd of zij een tennisclinic voor de kinderen van de groepen 3 t/m 8 wilden organiseren, dit i.h.k.v. de Koningsspelen. Voor de jeugdcommissie uiteraard geen probleem.

Samen met een groep vrijwilligers werden de kinderen welkom geheten op ons sportpark waarna ze door verschillende oefeningen kennismaken konden maken met het tennisspel. De 2 groepen van 18 kinderen legden een parcours af waarbij in korte tijd en in spelvorm de fijne kneepjes van het tennissen geleerd werden.

Mede door de enthousiaste kinderen en het mooie weer werd het een gezellige maar vooral sportieve ochtend. Dank gaat uit naar Charon Goedkoop voor het organiseren van deze ochtend als ook naar de vrijwilligers die mee hebben geholpen. Top!!

Mocht je ook een keer langs willen komen met je school of klas of een keer les willen hebben, stuur dan een mailtje naar onze jeugdcommissie, jeugd@tcdelfzijl.nl. Tot snel!