Het is vakantie. Dat betekent voor velen met de caravan, tent op camper op vakantie naar verre oorden of juist een verblijf in ons mooie Nederland. Voor alle thuisblijvers organiseert TC Delfzijl het jaarlijkse Luie Zweet toernooi, ook wel het thuisblijvers toernooi genoemd.

Nieuw dit jaar is dat we een officiële sponsor gekoppeld hebben aan het Luie Zweet toernooi namelijk Etex Building Performance B.V. Etex werd meer dan 100 jaar geleden opgericht als familiebedrijf en is uitgegroeid tot een sterke wereldwijde onderneming. ETEX biedt toekomstbestendige lichtgewicht bouwoplossingen voor binnen en buiten, inclusief brandbeveiliging en hoogwaardige isolatie. Zie ook https://www.etexgroup.com/nl-be/inspiring/locaties-wereldwijd/netherlands/

Het Etex Luie Zweet toernooi vindt plaats op zondag 7 augustus. Tegen 10:00 uur wordt een ieder verwacht op ons sportpark waarna tegen 10:30 uur de eerste wedstrijden gespeeld worden. In de middag hebben we een lunch en we sluiten het toernooi af met een BBQ.

Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar activiteiten@tcdelfzijl.nl. Deelname kost € 5,- p.p. (dit is incl. lunch en BBQ). Let wel, niet alleen voor de leden van TC Delfzijl, ook de leden van Appingedam, Spijk, Wagenborgen en Woldendorp zijn uiteraard van harte welkom.

Hopelijk zien we jullie op zondag 7 augustus op het Etex Luie Zweet toernooi!