En dan is het ineens afgelopen. Na een gezellige afterparty ging dan eindelijk tegen half 12 zondagavond het licht uit. Gisteren stond in het teken van het opruimen van o.a. de partytenten, het inrichten van de kantine om het sportpark weer klaar te maken voor de trainingen en de tossavonden waarmee we morgen weer gaan beginnen.

 

Nog even in het kort wat cijfertjes m.b.t. het toernooi. We hadden dus 109 deelnemers, hebben 2 afmeldingen gehad voor het toernooi en helaas 2 geblesseerden tijdens het toernooi die niet verder konden spelen. Er zijn 120 wedstrijden gespeeld en er zijn 136 ballen gebruikt. In die 120 wedstrijden zijn er 248 sets gespeeld met maar liefst 2172 games. Van die 120 wedstrijden zijn er trouwens 22 geëindigd in een supertiebreak. De finalewedstrijd in de HE7 had de meeste games (38) en duurde het langst namelijk 147 minuten.

Verder zijn er 220 satéstokjes en 132 hamburgers verkocht en hebben we 96 aanmeldingen gehad voor het TCD Open Menu. Ethan heeft dit jaar maar 1 racket kapotgeslagen, er zijn maar in 1 wedstrijd (wel meerdere) onvertogen woorden gevallen (op een zondag nog wel en ook nog door een keurige dame…) en hebben we ook maar 1 klacht gekregen, dit jaar van Marja Hommes. De klacht was dat ze afgelopen week niet genoemd is op Facebook tijdens de terugblikken. Bij deze dus…

Natuurlijk willen we onze sponsoren bedanken voor hun financiële ondersteuning. Zie voor de sponsoren het sponsordoek in de bijlage of ga nog even kijken op onze site: http://tcdelfzijl.nl/expert-tcd-open/tcd-open-sponsoren/

 

Naast de toernooisponsoren, hebben we ook nog ondersteuning gehad van sponsoren voor onze verloting. Dinerbonnen van Pizzeria Le Palme, van Grand Café Het Lokaal en het Eemshotel, mooie sportartikelen van Smit Sport en prachtige prijzen van Expert Delfzijl. Het sponsordoek werd ook dit jaar weer gemaakt door Kantoor en Kopie. Verder kwamen alle bloemen van Bloemenhuis Akkerman. Als laatste Drankenhandel Robertus voor het leveren van een koelkast, een prachtige parasol en de energydrankjes voor de deelnemers. Alle sponsoren, bedankt!

En dan natuurlijk nog de vele vrijwilligers die de TCD Open commissie ondersteund en geholpen hebben. Ze zijn onmisbaar voor een vereniging en ook voor ons toernooi. Dank dus aan alle vrijwilligers die hebben meegeholpen met het opzetten van de partytenten, de aankleding van de kantine en het terras! In het bijzonder bedankt onze BBQ-masters Marc en Marc (met hulpchefs Martijn en Maurice Briet), Henk en Nol voor het (p)repareren van de banen, Raymond, Kirsten, Herma, Ina en Alma voor het heerlijke TCD Open Weekmenu en natuurlijk iedereen die een kantinedienst heeft gedraaid!

En als laatste dank aan alle deelnemers! Zonder jullie geen toernooi. Dank dus voor jullie sportiviteit en gezelligheid en hopelijk tot volgend jaar!