Nog 6 weken en dan beginnen we met de 5e editie van het Eemsdelta Open tennis toernooi in Delfzijl met dit jaar Bootsman Events als hoofdsponsor. Ons eerste lustrum. Achter de schermen is de toernooi commissie al druk bezig met de voorbereidingen. Momenteel zitten we op 38 deelnemers dus we mogen niet klagen tot nu toe.

Belangrijk onderdeel tijdens ons toernooi is het TCD Open menu. 5 vrijwilligers verzorgen iedere avond weer een gevarieerde maaltijd. Ook dit jaar hebben we weer 5 toppers gevonden die de deelnemers en toeschouwers een heerlijke maaltijd voorschotelen. Later meer hierover.

Het mooie dit jaar is dat het toernooi plaatsvindt in de laatste week van de vakantie en dus een mooie afsluiting is van de zomer of een mooie aftrap en voorbereiding voor de herfstcompetitie. De eerste wedstrijden zullen gespeeld worden op maandag 28 augustus om 17:00 uur.

Uiteraard zullen we ook weer een bingoavond organiseren. Verder zal de zaterdag in het teken van de halve finales, maar op die dag zal er ook een demonstratie wedstrijd gespeeld worden. De zaterdag zal trouwens afgesloten worden met een feestavond met daarbij een spectaculaire optreden van een band uit de regio. Tickets binnenkort beschikbaar via ticketmaster.nl

Kortom, nog 6 weken en dan kunnen we van start. Mocht je je nog niet opgegeven hebben, schrijf je dan in via https://mijnknltb.toernooi.nl/tournament/663d9ab3-55d9-49c2-8bde-9a21741c21d2

Tot gauw!