Het is zover, we gaan beginnen. Maar liefst 108 deelnemers zullen gaan strijden in hun categorie om als uiteindelijke winnaar gekroond te worden in deze 3e editie van de TCD Open, oftewel het Eemsdelta Open toernooi. Dit jaar met een nieuwe hoofdsponsor Simt accountants en adviseurs uit Delfzijl.

Vanmiddag om 17:00 uur zullen de eerste wedstrijden gespeeld worden. In de HD 7 spelen Brandsma en Visscher tegen Lange en Groen. Kamps en Stamhuis nemen het op tegen Haaijer en Visscher. IN de categorie HE6 spelen Frank van Doorn en Dennie Nielsen tegen elkaar. Mooie affiches om mee het toernooi mee te beginnen.

’s Avonds worden er ook nog 2 wedstrijden gespeeld in de HE6 te weten Jaap de Jong, tegen de als eerste geplaatst, tegen Nick Waasdorp. De andere enkelpartij begint om 21:30 uur en wordt gespeeld door Niels Loonstra, de afgelopen edities winnaar in de HE8 en HE7, tegen Nico van Land.

Nog een paar tips:

  • We spelen dit toernooi met een supertiebreak. De finales in het weekend zullen gespeeld worden met een 3e
  • Het inschrijfgeld kan aan de bar betaald worden via de pin
  • Elke dag is het mogelijk om het avondeten te nuttigen op het sportpark. Voor vandaag kan men zich nog opgeven voor het menu van woensdag (Spaghetti van nonna Herma. Morgen kan men zich nog opgeven voor het Streetfood van Ina op donderdag. Opgeven via eemsdeltaopen@tcdelfzijl.nl
  • Op vrijdag hebben we wederom een verloting. Dit jaar zijn de prijzen beschikbaar gesteld door o.a. Grand café het Lokaal, het Eemshotel, Riv en Ro, restaurant de Boegschroef, Italiaans restaurant Le Palme, Smit Sport, Expert, Koffiehuys de Smederij en Bloemenhuis Akkerman. Hierover later meer…

 

We wensen alle deelnemers heel veel tennisplezier de komende week. Voor vandaag belooft het in ieder geval een mooie dag te worden met prachtige wedstrijden. De kantine is open, de koffie staat klaar. Tot vanmiddag/vanavond!