We gaan beginnen! Na weken van voorbereiding waarbij o.a. afgelopen week het sponsordoek opgehangen is en afgelopen zaterdag het sportpark spic en span gemaakt is, beginnen we vandaag om klokslag 17:00 uur met de 5e editie van het Eemsdelta Open toernooi.

Gelijk vandaag al een tweetal wijzigingen. De HE7 partij tussen Thomas van Noort en Jan Dammer is verplaatst naar de woensdagmiddag en de HD7 wedstrijden tussen Santanera/van Noort (sr) – Briët (jr)/Haayer wordt om 21:30 uur gespeeld i.p.v. komende zondag.

Vandaag vinden een aantal hele leuke wedstrijden plaats in o.a. de DE6 en HE6. In de HE6 speelt tweevoudig kampioen Niels Loonstra zijn partij om 20:00 uur tegen Tom Verschoor. In de DE6 speelt zus Simone Loonstra ook om 20:00 uur haar partij tegen de plaatselijke Anja Wassenaar. De laatste speelt trouwens vandaag 2 wedstrijden; ze trapt het toernooi af tegen Laurentien van Nieuwenhuyzen om 17:00 uur.

De als eerste geplaatste Tom Alers speelt om 21:30 uur zijn partij tegen Anne Watze de Vries, ook in de HE6.

Zie voor het complete programma: https://mijnknltb.toernooi.nl/…/663d9a…/matches/20230828

Het belooft weer een gezellige week te worden met op dinsdag en donderdag een bingo, vrijdag hebben we een visdag, zaterdagmiddag hebben we om 16:00 uur een demonstratiewedstrijd tussen de talenten Niels (ranking 1.1) en Jasper (ranking 2.5) Visker en ’s avonds hebben we dan nog een feestavond. Het weer wordt redelijk tot prima en de koffie staat dagelijks om 17:00 uur klaar.

Kortom, we hebben er zin in!🎾