Nog even 1, aller-, allerlaatste….

De cijfertjes. Dit jaar hadden we 102 deelnemers en waren er in totaal 121 wedstrijden gepland. Van deze 121 waren er trouwens 14 walkovers want we hadden 4 uitvallers over de hele week. Er zijn 245 sets gespeeld met in totaal 2268 games.

Twee wedstrijden zijn geëindigd in 6-0 6-0. Harry Schuitema uit Hoogezand heeft waar voor zijn geld gekregen en heeft de meeste uren op de baan doorgebracht met drie 3-setters waarvan 1 wedstrijd ook nog met de meeste games (6-7 7-5 6-7). In totaal waren er trouwens 31 3-setters

Verder waren er 4 valpartijen, zijn er 88 hamburgers verkocht en 225 saté-stokjes, is het licht 3 keer uitgevallen en zijn er 120 bingoloten verkocht en zijn er 13 tennisballen verdwenen. Aniek Bosma (DD8) was de jongste deelnemer met 14 jaar, Reint Mensinga de oudste met 81 jaar. De HD65+ was trouwens de poule met alleen maar 3-setters en duurde de gemiddelde partij ook het langst (2 uur en 53 minuten).

De organisatie wil een paar mensen bedanken. Naast de sponsoren van ons toernooi (Zie https://tcdelfzijl.nl/eemsdelta-open/eemsdelta-open-sponsoren/) hebben ook nog een aantal bedrijven ons gesponsord met de bingo namelijk Bloemenhuis Akkerman, Bloei en zo, slagerij Karst de Jong, Brasserie 1884, Cigo, Grand Café het Lokaal, Eemshotel, Robertus drankenhandel, Smit sport en Kantoor en kopie.

Ook willen we alle koks, Alma, Anneke, Erwin, Marja en Ria bedanken voor het bereiden van de TCD Menu maaltijden als ook Marc, Marc, Martijn, Maurice en Dennis voor het bemannen van de BBQ. Daarnaast natuurlijk ook de vele vrijwilligers die een bardienst gedraaid hebben. Top!

Als laatste Fenno (man achter de schermen v.w.b. indeling), Herma (vrouw achter de schermen v.w.b. de drankvoorraad) en de schoonmaakster.

Tot volgend jaar!

Eemsdelta Open commissie: Alma, Tanja, Marc, Charon, Marijke, Rob en Jan