Eemsdelta Open dag 6

Een prachtige dag wederom op he sportpark. Leuke wedstrijden en een gezellige drukte en natuurlijk visdag.

Het  koppel Mossel/Mossel moesten het opnemen tegen Visser/Visser. Mossel/Mossel verloren hun partij maar gingen toch door naar de halve finale. Eindstand 6-4 3-6 6-7.

Een verrassing bij de DD7. De als eerste geplaatste Moes/Gruisinga moesten het opnemen tegen de youngsters Goedkoop/Bekker. Het werd een zeer spannende wedstrijd met een prima overwinning voor dames Goedkoop/Bekker, 7-6 7-6.

In de categorie HD8 65+ werd de eerste wedstrijd gespeeld. Een leuke wedstrijd tussen de heren Mensinga/Bekker en Bronsema/ Bult welke door de laatste werd gewonnen. 6-4 2-6 6-7.

In de HD7 ook een verrassing. Gedoodverfde kampioenskandidaten Duursema/Rozema, al een paar jaar hadden ze immers niet verloren op ons toernooi, moesten deze keer het onderspit delven. Van Sterun/Buining speelden een prima pot en wonnen vrij eenvoudig met 6-2 6-2.

Vandaag beginnen we met de (halve)finale wedstrijden. We beginnen vandaag om 10:00 uur met o.a. de halve finale Van Noort – Loonstra om 13:00 uur en De Groot/Alers om 14:00 uur in de HE6.

Verder tal van activiteiten. DE BBQ zal ontbrand worden tegen 13:00 uur. Verder hebben we om 16:00 uur een geweldige demowedstrijd tussen de gebroeders Visker, kleinzonen van oud-groundsman Berend Visker. Niels, (speelsterkte 1.1) en Jasper (speelsterkte 2.5) zullen onderling een wedstrijd spelen.

Vanavond sluiten we de dag af met een feestavond met muziek van Michel Rozema en band.

Het wordt een prachtige dag. Koffie staat klaar om 09:53 uur.