Dag 7 stond in het teken van de finalewedstrijden. In bijna alle categorieën moest nog uitgemaakt worden wie zich kon kronen tot kampioen.

In de GD8 moesten Martijn Puls en Elise Bekker het opnemen tegen Fré Bekker en Anneke Wezeman. De eerste set ging vrij makkelijk met 6-1 naar de beide youngsters, in de 2e set ging het meer gelijk op, echter was het niet voldoende voor Fré en Anneke. Eindstand 6-1 7-5.

Raymond Briët en Alma Akker, al meerdere malen winnaar van verschillende toernooien, wisten ook nu te winnen in de finale van de GD7. Het was een spannende strijd waarbij uiteindelijk een 3-setter de beslissing moest brengen. Eindstand 6-4 3-6 6-4.

Derk Hofman wist de titel binnen te slepen in de herenenkel 8, hij won van Harry Schuitema. De jonge Hofman wist met solide spel het spel van Schuitema te ontregelen en zodoende nog vrij eenvoudig de winst veilig te stellen. Eindstand 6-4 6-1.

Alma Akker wist ook haar 2e finalewedstrijd in de DD7 te winnen. Samen met partner Janneke Mossel won ze van de als eerste geplaatste Fennie Hoekzema en Ester Stoetman met 6-2 6-3.

Ook Gert de Groot moest 2 finalewedstrijden spelen. Samen met Martin Meijer moest hij het opnemen tegen IJf Vial en Ron de Boer in de HD6. Ron moest echter na 8 games opgeven vanwege een blessure. Een spijtig einde van een finale.

De 2e wedstrijd van Gert was in de GD6 samen met Ineke Folkersma. Wederom was Vial de tegenstander, nu samen met Suzanne Ritsema. Zowel Ritsema als Vial speelden een puike partij en wisten de finale eenvoudig te winnen met 6-2 6-3.

Mossel/Visscher konden hun status als eerste geplaatste net niet waarmaken. In een heroïsche strijd van bijna 3 uur moesten beide atleten hun meerdere erkennen in Duursema/Rozema. In 6-4 0-6-6-7 ging de winst naar de ervaren rotten.

Sander van Dam wist zijn finale in de HE6 te winnen van Edwin van Noort. De technisch bekwame Van Dam won in 2 sets, 6-4 6-1.

Ook Duursema/Van Es-Knevelbaard en Gruisinga/De Jong maakten er een spannende pot van. De wedstrijd werd beslist met een tiebreak in de 3e set. Eindstand 7-5 2-6 7-6.

De jongelingen Aniek Bosma en Kyra Smedes moesten het in de finale van de DD8 opnemen tegen Alice Landman en Gea Merema. Het werd een eenvoudige overwinning voor Bosma/Smedes. Met 6-1 6-2 kon de overwinning gevierd worden.

Klapstuk van de dag was de eindstrijd in de HE5 tussen Daniël de Jonge en Bert Wassing. In een leuke wedstrijd met hoogstaand tennis wist Daniël uiteindelijk te winnen in 3 sets, 3-6, 6-3 6-4.