Op de 5e dag van het toernooi, traditioneel de vis-dag genoemd, werden de eerste winnaars bekend.

In de HD8 65+ kon het duo Van den Berg/De Vreede gekroond worden als winnaar. In een hele leuke wedstrijd konden de beide heren het net niet bolwerken tegen Magendans/Mensinga 7-5 5-7 7-6. De einduitslag was miniem tussen de heren. Door 1 setwinst meer ging de uiteindelijke winst naar Van den Berg/De Vreede.

In de DE7 werd Brigitte Gruisinga de uiteindelijke winnaar. Ze won ook haar partij tegen Daniëlle Wieringa.
Een verrassing in de HE6. Siemon Bierma moest het opnemen tegen Edwin van Noort. Edwin speelde uitstekend en won zijn partij met 6-1 6-4.

Mossel/Visscher hadden een walk-over. Tegenstander en volle neef van Mossel, Dick van Streun, moest opgeven vanwege een zweepslag. Het oppakken van een tennisbal werd hem fataal. Beterschap!

Verder wisten Akker/Mossel ook hun 2e wedstrijd te winnen in de DD7. Tegenstanders Goedkoop/Bekker kwamen er niet aan te pas. Eindstand 6-3 6-4.Briët/Santanera wonnen hun partij tegen De Boer/Hekman en staan hiermee in de halve finale. Ook Moes/Dijkhuis bereikten de halve finale door winst tegen Hommes/Santanera.

Verder speelden de jeugd van TC Delfzijl een onderling toernooitje met leuke en ook spannende wedstrijden. De jeugd-dag werd afgesloten met ranja en uiteraard patat.

Vandaag de halve finales. We beginnen vandaag om 10:00 uur. Kijk voor de wedstrijden van vandaag op https://mijnknltb.toernooi.nl/…/eb21cc…/matches/20220903
Voor het culinaire genot staat vandaag de BBQ weer aan. Hamburgers en saté staan op het menu.
Iedereen veel plezier!