Nadat we een aantal jaren door Corona geen clubkampioenschappen konden organiseren, was het nu eindelijk zover! Door de volle tennisagenda werden de kampioenschappen in de zomervakantie gespeeld maar dat heeft een hoop TCD’ers er niet van weerhouden om zich op te geven.

De opgave was dus best wel goed te noemen en de Technische Commissie heeft goed gevulde poules kunnen samenstellen. Uiteindelijk zijn er 40 partijen gespeeld. Gedurende 2 weken is er gestreden op de banen en afgelopen weekend waren de finales. De Kantinecommissie heeft de kantine elke dag open gehad en dat heeft voor veel gezelligheid gezorgd! Bedankt dames!

Mooi om te zien hoe de veteranen Reint en Wout streden en wonnen van jonkies Paul en Lex. Ook zijn er meerdere “Ouder tegen Kind” wedstrijden geweest, waarbij de ouder steeds won; Ria en Raymond verlieten met geheven hoofd de baan en kunnen het komende jaar opscheppen dat ze in de dubbel van de clubkampioenen gewonnen hebben.

Maurice werd in een gelijk opgaande finale tegen Ethan in de regen de uiteindelijke clubkampioen HE met 7-6 en 6-2. En Charon versloeg Vera met 6-2 6-2 in de DE en is daarmee clubkampioene geworden. Hiermee hadden beide het trauma van het verlies van de ouder weer verwerkt.

Raymond werd samen met René clubkampioen in de herendubbel. Brigitta en Susanne behaalden de titel in de damesdubbel.
Komende woensdag om 18.30 uur wordt de mix-finale nog gespeeld tussen Brigitta en Marten tegen Susanne en Raymond.
Alle winnaars zijn verwend met een mooie bos bloemen en een tegoedbon van Smit Sport.

Al met al een geslaagd toernooi en zeker voor herhaling vatbaar!

De Technische Commissie