Hallo allemaal je kunt je aanmelden voor de wintertraining. Inschrijven gaat via Smashing, zie daarvoor hieronder hun brief:

                    Beste leden van TC Delfzijl,

In de afgelopen weken hebben wij als tennisschool Smashing met  jullie vereniging afgesproken dat vanaf deze winter de aanmelding voor de trainingen via ons als tennisschool gaat.
Jullie waren natuurlijk al gewend dat Edwin Zuur, die bij ons in dienst is, de trainingen geeft. Daar verandert natuurlijk verder niets in.
Wel zullen de wintertrainingen voor zowel de jeugd als de volwassenen gecombineerd worden met leden van LTC ’t Fivelveld uit Appingedam.
De jeugd kan trainen in sporthal Eelwerd in Appingedam. Voor de  volwassenen kunnen we helaas niet meer op de buitenbanen in Delfzijl terecht, maar staan onderstaand de opties in de buurt.
De inschrijving voor de trainingen in de winter staat open! Wil jij deze winter training volgen? Schrijf je dan uiterlijk woensdag 17 oktober, bij de vereniging waar de trainingen plaatsvinden in via mijn.smashing.nl
Informatie over mijn.smashing.nl
Om alle informatie betreft de inschrijving op een goede en snelle manier binnen te krijgen, vragen wij je om dit via ons ledenprogramma te doen. Je kunt hier met je emailadres een account aanmaken. Voor elk familielid dat bij ons traint vragen wij om een eigen account te hebben (dit kan met hetzelfde emailadres).  Hierdoor krijgen we alle persoonlijke informatie goed binnen (naam, leeftijd, gewenst groeptype) en kunnen we iedereen goed indelen.
  • Klik hier om direct naar mijn.smashing.nl te gaan.
  • Klik hier voor meer informatie over mijn.smashing.nl.
Informatie over de tennistrainingen
De jeugd tennistrainingen worden gegeven in sporthal Eelwerd in groepen van 7 of 8 kinderen en duren 50 minuten. De tarieven voor rood (1 baan) en oranje/groen (2 banen) staan aangegeven in mijn.smashing.nl. De dagen waarop er getraind kan worden zijn  dinsdag en donderdag.

De tennistrainingen voor geel jeugd en volwassenen zijn mogelijk op verschillende locaties:

– Training in Sporthal Eelwerd; training voor beginnende 8/9 spelers op woensdagavonden tussen 18.30 – 21.00 uur door Edwin Zuur, 18 weken in groepen van 7-8 personen. Kosten € 186,- p.p. (of 6 termijnen van € 31,-) – Inschrijven onder vereniging Fivelveld

– Training in Middelstum; woensdagavonden op buitenbanen van 18.30 – 22.00 uur door Piet Scheffer, 15 weken in groepen van 7-9 personen. Kosten voor niet-leden € 134,- (of 6 termijnen van € 22,33) – Inschrijven onder vereniging TC Mentheda 

– Training in Ten Boer; dinsdag- en donderdagavond op buitenbanen van 18:30 – 22:00 uur door Bas van der Wal, 15 weken in groepen van 3-5 personen. Kosten voor niet-leden € 189,50 (of 6 termijnen van € 31,58) – Inschrijven onder vereniging Ten Boer

– Training in Groningen Sportcentrum Kardinge; maandag- en donderdagavond op de binnenbanen in de ijshal van 18.30 – 22.00 uur door Smashing trainers. 18 weken in groepen van 7-9 personen. Kosten € 217,- (of 6 termijnen van € 36,17). – Inschrijven onder vereniging TSC Kardinge

De trainingen starten in de week na de herfstvakantie, het trainingswekenschema staat in mijn.smashing.nl en op onze website aangegeven.
We hopen dat jullie zo voldoende informatie hebben en zien de inschrijvingen graag tegemoet. Mochten er nog vragen zijn naar aanleiding van deze mail dan horen wij dit graag. Je kan contact opnemen met ons via info@smashing.nl of 050 – 750 15 40. Wij zijn maandag, dinsdag en woensdags van 09:00 – 17:00 uur telefonisch bereikbaar en anders per mail.

Met vriendelijke groet,

Mathieu van Schaik / Petra Wind

Administratie Smashing