Beste leden van TC Delfzijl,

Sinds afgelopen seizoen gaat de aanmelding voor de trainingen via tennisschool Smashing. De inschrijving voor de trainingen in de zomer staat open! Wil jij deze zomer training volgen bij trainer Edwin Zuur? Schrijf je dan snel in via mijn.smashing.nl.

Informatie over de tennistrainingen
Jeugd
De jeugd tennistrainingen worden gegeven in groepen van 7 of 8 kinderen en duren 50 minuten. Het tarief is deze zomer € 132,- (of € 22,- per maand gedurende 6 maanden automatische afschrijving). De dagen waarop er getraind kan worden zijn maandag en woensdag (bij voldoende animo om groepen te vormen). Aansluiten bij groepen van LTC ’t  Fivelveld is ook mogelijk op dinsdagen en donderdagen.

Volwassenen
Voor volwassenen zijn er dezelfde opties en tarieven. Bijkomend is de mogelijkheid om op dinsdagen of donderdagen in Appingedam te trainen (als dat past in de indeling).
Mochten er geen groepen van 7 of 8 personen gevormd kunnen worden dan heeft dit gevolgen voor het tarief, de trainingsduur of het aantal weken training. Dit wordt voor aanvang van de trainingen met je besproken, annuleren is uiteraard mogelijk.

Informatie over mijn.smashing.nl


Om alle informatie betreft de inschrijving op een goede en snelle manier binnen te krijgen, vragen wij je om dit via ons ledenprogramma te doen. Je kunt hier met je emailadres een account aanmaken. Voor elk familielid dat bij ons traint vragen wij om een eigen account te hebben (dit kan met hetzelfde emailadres).  Hierdoor krijgen we alle persoonlijke informatie goed binnen (naam, leeftijd, gewenst groeptype) en kunnen we iedereen goed indelen.

  • Klik hierom direct naar mijn.smashing.nl te gaan.
  • Klik hiervoor meer informatie over mijn.smashing.nl.

We hopen dat jullie zo voldoende informatie hebben en zien de inschrijvingen graag tegemoet. Mochten er nog vragen zijn naar aanleiding van deze mail dan horen wij dit graag. Je kan contact opnemen met ons via info@smashing.nl of 050 – 750 15 40

Met vriendelijke groet,

Mathieu van Schaik / Petra Wind
Administratie Smashing

Bezoekadres: Bornholmstraat 76, 9723 AZ, Groningen
Postadres: Postbus 70054, 9704 AB, Groningen

T: 050 – 750 15 40
F: 050 – 750 15 39

E:info@smashing.nl
I: http://www.smashing.nl