Van 24 augustus t/m 30 augustus 2020 wordt op het tennispark van Tennisvereniging Delfzijl de tweede editie van het Expert TCD Open Delfzijl georganiseerd. Tennissers uit de hele regio kunnen zich hiervoor inschrijven.

Expert TCD Open Delfzijl
Tennisclub Delfzijl is al ruim 90 jaar een begrip in onze regio. Reden genoeg om een Open tennistoernooi te organiseren voor de hele regio en daarbuiten. Er wordt gespeeld op 5 gravelbanen in de categorieën 3 t/m 9 in de Herendubbel, Damesdubbel, Mix en Dames en Heren enkel. De hele week zullen er leuke wedstrijden te zien zijn met in de weekenden de finales. Het toernooi belooft een spannende, maar vooral sportieve en gezellige week te worden. Daarnaast zal er dagelijks heerlijk kunnen worden gegeten, verzorgd door de leden zelf. Hoofdsponsor van dit toernooi is Expert, al jaren een begrip in Delfzijl.

Inschrijven
Wil je meedoen aan dit toernooi, geef je dan op via toernooi.nl. De kosten bedragen €10 per onderdeel.  Je kunt je inschrijven t/m 17 augustus 2020. Voor de winnaars zijn er leuke geldprijzen te winnen.

Meer weten
Wil je meer weten over het Expert TCD Open Delfzijl toernooi, stuur dan een mail naar tcdopen@tcdelfzijl.nl. Toeschouwers en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom tijdens het toernooi.